Gül Anaokulu

Telefon : 03288120007
WEB https://osmgulanaokulu.meb.k12.tr
Adres : KARACAY MAH. 6076 SK. GÜL ANAOKULU BLOK NO: 1 MERKEZ / OSMANİYE
VİZYON : Öğrencilerimizi velilerin ve çevrenin etkin katılımıyla Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, doğru, dürüst, araştırmacı, özgüvenini kazanmış, çalışkan, milli ve manevi değerlere saygılı, vatansever bireyler olarak yetiştirip Türk toplumuna kazandırmak, Okul Öncesi Eğitimde; kalitesi ile örnek gösterilen öğrenci-veli, öğretmen ve diğer çalışanlar tarafından tercihi edilen bir kurum olmak.
MİSYON : Türk Milli Eğitimin ve Okul Öncesi Eğitimin amaçları doğrultusunda geleceğe umutla bakabilen, Türkçeyi güzel konuşabilen, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, Atatürkçülüğü benimseyen, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için Okul Öncesi Eğitim Programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek, alanında deneyimli öğretmenlerle çocuklarımızı ilkokula hazırlamak.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER,KLİMA
Servis : Okulumuz velileri servis talebinde bulunmamaktadır.
Ulaşım : Ulaşım hususi araç ve şehiriçi dolmuş ve taksilerle sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Osmaniye Merkez Karaçay Mahallesinde Yer almaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İl Merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri : 150
Sportif Etkinlikler :